020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Twerken in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Met deze workshop twerken in Haarlem hebben we een pareltje in huis. Het event voor een perfecte invulling van je vriendinnenuitje of vrijgezellenviering.  Hier combineren we een heel sportief groepsuitje met een super ‘partyfeeling’. Zin in een feestelijk gebeuren in het centrum van de stad?! Haarlem is er klaar voor!

De danswereld kreeg een nieuwe impuls met het dansfenomeen ’twerken’.  Steeds meer populaire dansstijlen herbergen de sexy en spicy moves van het Twerken! Twerken is niet minder dan een hype! Dat kun je bekijken op you tube! Ook in live-shows  van beroemde artiesten komt het fenomeen twerken steeds meer aan bod. 

Maar voor jullie is het ook weggelegd, dames! Shaken, bouncen, en volledig uit je plaat gaan! 

Deze workshop twerken in Haarlem maakt het allemaal mogelijk!

Een sensueel ‘een/tweetje’tussen je heupen en je billen! Jawel, we praten nu over twerken! De ‘moves’ die zich onderscheiden door de opvallende wisselwerking van heup en bil, zijn kenmerkend voor dit zogeheten ‘Twerken’. Je zult zien dat je met enige gerichte oefeningen en instructies je vandaag al een eind de goede richting uitschiet! Natuurlijk neemt Get Events alle tijd en aandacht om je het Twerken stap voor stap bij te brengen! Iedereen, ongeacht je ervaringsniveau kan middels Get Events stappenplan het Twerken zich eigen maken. Bereid je voor op onvergetelijke  en feestelijke momenten in Haarlem!

Onze workshop twerken start natuurlijk met een inspirerende warming up. Even die spiertjes wakker maken! En zo neem je middels uitgekiende oefeningen het Twerken  op in je dansroutine! ‘Booty, booty booty shake! Work that ass girl!’

Als je op zoek bent naar een sfeervol en opzwepend groepsuitje, dan zitten jullie helemaal geramd bij deze workshop twerken in Haarlem

Breng je dansschoenen of gympjes mee! Ook lekker zittende kleding valt aan te raden! Dat je je lekker vrij kunt bewegen! En zo zul je ondervinden dat deze workshop twerken in Haarlem een onvergetelijk onderonsje zal zijn! 

Een dagprogramma in Haarlem?! Daar valt de workshop Twerken prima in te voegen! Zo is het goed mogelijk om onze workshop twerken te combineren met een driegangendiner, een lunch of een high tea ergens op een hele speciale plek in het Haarlemse. 

Onze Workshop Twerken kun je boeken op iedere datum naar wens. En tijdstip, natuurlijk. Maar desgewenst is het mogelijk onze workshop Twerken in andere steden te doen. Zelfs in Vlaanderen!

De workshop twerken in Haarlem is inclusief;
– Professionele dansdocente en choreografe
– Zaalhuur dansstudio Haarlem
– Garantie op swingend en feestelijk event
– BTW