020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Roast Workshop in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Zijn jullie op zoek naar een waanzinnige workshop?!

Wij hebben een workshop in de aanbieding die uniek is in zijn soort. Want met deze Roast Workshop heb je de garantie van een spetterend groepsuitje met je vrienden en collega’s in het Haarlemse!

De Roastworkshop
De bedoeling van een roast is dat een of diverse mensen op een humoristische manier in de schijnwerpers worden gezet. In de V.S. is de roast onderhand al net zo Amerikaans als hamburgers, American football en popcorn. Maar ook in onze polders groeit de roast als kool. Beter! Want de roast is op dit moment een van de meest populaire onderdelen van de comedy. 

Wij hebben voor deze workshop een gelouterde Stand Up Comedian ingehuurd. Iemand die in de rauwste kroegen heeft gestaan en de delicate kunst van het vilein afbranden als geen anders in de vingers heeft.  We hebben hem bereid gevonden deze kunstvorm met jullie te delen. 

De introductie
Dit pittige vrijgezellenfeestje begint direct bij de hoofdmoot; ‘de grap’. Want wat is een grap eigenlijk en hoe breng je een grap?!

Dat ga je allemaal leren. En we brengen je in aanraking met begrippen als ‘punch line’, ‘set up’, en ‘running gag’.

Je zult ondervinden dat een behoorlijke grap bedenken en uitserveren best te doen is als je op de hoogte bent van enige grondregels.

Zodra  we allemaal de basis onder de knie hebben, volgt deel twee van onze Roast Workshop in Haarlem

De bedoeling is bij dit tweede gedeelte, dat jullie een ‘roast’ samenstellen in groepsverband. Uiteraard staat onze ervaren Stand Up Comedian klaar jullie hierbij op weg te helpen met allerlei do’s & don’ts.

Direct na een korte ‘break” vervolgen we met het derde en finale deel van deze Roast workshop in Haarlem, te weten het optreden!

We gaan jullie opdelen in teams en aansluitend zullen jullie je hersenspinsels bloot geven aan de realiteit. ‘Be prepared’ voor vele hilarische en onvergetelijke momenten!

Je zult ervaren dat deze ROAST WORKSHOP HAARLEM te lollig is om te ondergaan! En tevens uiterst leerzaam.  je zult je realiseren dat de ‘nobel art’ van grappen maken ontzettend veel plezier oplevert, je leven lang!

Onze ROAST WORKSHOP HAARLEM  ziet er zo uit:
-Inleiding en uitleg Stand up  comedian
-Teamindeling
-Schrijfsessie en het maken van een act
-Time to roast! Humoristische performances van en voor elkaar

Alles bij elkaar is onze workshop het ideale recept om je groepsuitje wat meer op smaak te brengen! 

Natuurlijk leent deze ROAST WORKSHOP IN HAARLEM  zich bij uitstek voor een vrijgezellenfeestje of soortgelijke viering. En eigenlijk is het geschikt voor elk evenement waarbij bijzondere personen eens in het zonnetje worden gezet! 

Deze Roast Workshop in Haarlem is inclusief:
-Professionele comedian
-Zaalhuur
-Een flinke dosis humor
-BTW