020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Lipdub Maken in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €39,50 p.p. (incl. BTW)

Met z’n allen een lipdub vervaardigen is een waanzinnige ervaring! ‘Lipdub’ is over komen waaien uit Amerika en ‘as we speak’ kun je dit nu ook in Haarlem meemaken!

De bedoeling van de workshop Lipdub maken is dat je een gezamenlijke videoclip in elkaar zet met je gezelschap. En wel in 1 take! Dus wees voorbereid  op hilarische, onvergetelijke momenten in de binnenstad van Haarlem!  

De bedoeling van deze ‘workshop Lipdub maken’ is dat je met de mensen van je gezelschap in een enkele take jullie gezamenlijke videoclip voor de eeuwigheid vast legt! Samen kunnen jullie er op los fantaseren hoe jullie groep zich gaat presenteren voor de camera. Wij adviseren, een lekker uptempo nummertje, waar elke deelnemer naar hartenlust kan participeren.  Natuurlijk is het van belang dat je begint met onderlinge afspraken, zodat elke deelnemer zijn of haar unieke rol tot in de puntjes beheerst. Aangezien de opname in een enkele take zal plaatsvinden is het uiteraard bijzonder spannend om te zien of alles op rolletjes gaat!

‘The making of’ van zo’n Lipdub  is een amusante en gezellige activiteit. Maar het is tevens leerzaam! want deze Workshop Lipdub maken in Haarlem kan de teambuilding een enorme ‘boost’ geven. En op deze manier hebben jullie ook de gelegenheid om jullie mensen vast te leggen in een uniek portret van de voltallige groep. Hoe bijzonder is dat?!

Onze professionele cameraman geeft leiding aan onze verrassende workshop Lipdub maken in Haarlem. Dezelfde motiverende vakman assisteert je bij de vervaardiging van de beste Lipdub. Zodra jullie een lekker dansnummer hebben, kun je als groep fijn uit je dak gaan. Het uiteindelijke resultaat zullen wij voor je monteren en afwerken. 

Onze professionele cameraman geeft leiding aan deze verrassende workshop. Dezelfde motiverende vakman assisteert je bij de vervaardiging van de beste Lipdub. Zodra jullie een lekker dansnummertje hebben, kun je als groep fijn uit je dak gaan. Het uiteindelijke resultaat zullen wij voor je monteren en afwerken. 

Workshop Lipdub Maken in Haarlem is inclusief;
-professionele en ervaren cameraman/regisseur
-Montage en afwerking
-BTW