020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Chairdance in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Onze professionele dansinstructrice zal jullie inwijden in de geheimen van deze spetterende showdans. Je zal meemaken hoe stoere en sexy danspassen worden afgewisseld met ‘chairdance moves’ op muziek. Deze Workshop Chairdance in Haarlem belooft jullie een boel fun en garantie op bergen positieve energie!

Workshop Chairdance in Haarlem
Wij beschikken over een privéstudio in hartje Haarlem. Ter plekke werken we met jullie aan een ‘Chairdance’ choreografie op muziek.

Onze instructrice maakt jullie wegwijs met diverse stoere en sexy moves, op, onder en om een stoel heen. En zo leiden we jullie geleidelijk naar een spetterend optreden toe! 

Wij trappen deze workshop af met een uitleg en niet al te lange warming- up. Om even de dansspiertjes uit het vet te halen! Op het moment dat we allemaal weer lekker soepel zijn en iedereen er helemaal klaar voor is, halen we de stoelen er bij!

Onze professionele dansinstructrices voorzien jullie van tips & tricks waarna jullie boven jezelf zullen uitstijgen. Binnen ‘no time’ hebben onze  geroutineerde danseressen jullie getransformeerd in echte ‘power girls’. Tegen het eind van deze workshop zijn jullie in staat om deze spetterende Chairdance choreografie moeiteloos ten tonele te brengen!

Hoe zou je het vinden om jullie ingestudeerde choreografie aan het slot van de workshop op film vast te leggen. Voor de eeuwigheid!

Zo heb je een blijvende herinnering aan dit spetterende vrijgezellenfeestje in Haarlem!

Onze workshop Chairdance staat voor een buitencategorie vrijgezellenfeestje; zo eentje die jullie nimmer zullen vergeten!

Duik in je lekker zittende schoenen, vergeet vooral niet makkelijk zittende kleding en verder is het aan ons! Wij zullen zich tot het uiterste inspannen om jullie dansworkshop te laten uitgroeien tot een uniek vrijgezellenfeestje in hartje Haarlem!

Wij garanderen je dat je volledig uit je stekker gaat! Dus wees zuinig op je energie! Want die heb je hard nodig voor tijdens deze workshop Chairdance in Haarlem!

Heb je zin in onze workshop Chairdance maar geef je de voorkeur aan een andere plaats?! De klant is koning! Wij komen graag jullie kant op! Neem wat dat betreft, volledig vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers op 020-7009439. En anders kun je mailen voor nadere informatie

Deze workshop Chairdance in Haarlem is inclusief:
-Ervaren danslerares
-Zaalhuur
-Onze garantie op een swingend groepsuitje
-BTW