020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Striptease in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Wij toveren jullie vandaag om tot een waarachtige ‘femme fatale’. Onze workshop Striptease staat volledig in het teken van ’the art of seduction’  Oftewel de kunst van het verleiden. Sensuele dansmoves, zwoele poses, noem het maar op.  Als je deze dansworkshops hebt afgerond is het voor jou ‘appeltje eitje’. Onze bevlogen dansdocente zal alle ins en outs van de striptease op jullie over brengen. Je gaat leren hoe je moet plagen, verleidelijke poses aanneemt en zwoele bewegingen demonstreert. 

Een sensuele workshop in hartje Haarlem
Natuurlijk wordt deze workshop Striptease gegeven door echte professionals die volkomen vertrouwd zijn met de kunst van het verleiden en sensueel dansen.

Vanzelfsprekend gaan zij uit van het dansniveau van de groep! De workshop striptease in Haarlem starten we vanuit de basis. En vervolgens bouwen we het  dansniveau heel geleidelijk op.  

Alles komt natuurlijk aan bod tijdens deze workshop striptease in Haarlem.

Denk daarbij aan zelfverzekerdheid, uitvoering, opbouw. Wij gaan je leren hoe te dansen met attributen als hoed, stok, of een stoel en niet in de laatste plaats hoe je, je al dansend van je sexy kleding ontdoet. 

Vanzelfsprekend wordt er geoefend met kledingstukken over je gebruikelijke kleding heen. Vandaag draait het immers uitsluitend om de dans. Niettemin is het handig als we allemaal iets meenemen dat gemakkelijk uit kan, zoals een jasje of een rokje. 

De kunst van het verleiden maken we jullie duidelijk, dankzij vele tips en trics.

Vanzelfsprekend zal de vrijgezel of jarige nog eens extra in de schijnwerpers worden geplaatst.

Wij garanderen dat je aan slot van de workshop in staat bent om een volledige routine te demonstreren. Iets waar je je partner ongetwijfeld blij mee zult maken!

Dankzij deze workshop striptease in Haarlem hebben jullie een evenement bij de kladden boordevol fun, spanning en sensuele dansmoves. Maar in de eerste plaats is deze workshop gewoon bijzonder de moeite waard om te ondergaan!

Dansstudio in hartje Haarlem
Wij hebben speciaal voor deze workshop een privéruimte  gereserveerd voor jullie eigen groep! Dus hier kun je ongestoord volledig uit je plaat gaan! Gooi je haar los en spring uit de band  met onze sensuele dansworkshop!

Inclusief:
– Ervaren danslerares
– Zaalhuur
– Onze garantie op een onvergetelijk vrijgezellenfeestje
– BTW