020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Dikke Dames Schilderen

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €45,00 p.p. (incl. BTW)

Onze workshop dikke dames schilderen tovert gegarandeerd een brede grijns op je gezicht!
Want bij deze creatieve workshop in Haarlem zullen jullie namelijk dikke dames gaan schilderen! Overrompel de vrijgezel met onze creatieve schilder workshop in Haarlem en onderga een ongekend vrijgezellenuitje in de stad van Frans Hals. 

Deze workshop biedt jullie de kans om je eigen dikke dame tot leven te brengen. Ze komen natuurlijk in alle varianten, onze dikke dames. uiteraard mag je elke dikke dame kiezen die je leuk vindt. Wij doen het voorwerk en vervolgens is het aan jou om het schilderij tot leven te brengen middels kleur. Maar het staat je natuurlijk ook vrij om te kiezen voor een blanco doek of zelfs een geheel andere afbeelding. Niets is onmogelijk tijdens dit vrijgezellenfeestje in Haarlem! Laat je wensen weten en wij maken ze mogelijk!

Wie weet hangt na onze workshop dikke dames schilderen je eigen schilderij aan de muur!

Atelier in hartje Haarlem
Wij organiseren deze schilder workshop in hartje Haarlem.

Onder het toeziend oog van een beroepsschilder gaan jullie aan de gang. Onze ervaring is dat door het schilderen van deze dames het humeur direct tien punten stijgt.  Onze schilderdocent leert elke deelnemer hoe je een opzet maakt teneinde je hoogstpersoonlijke dikke dame te realiseren.

Dan is de vraag welke kleuren je wilt gebruiken, hoe wil je jouw dikke dame kleden?! Geef je haar een hoedje, een enorme zonnebril of een parasolletje?! je hebt het helemaal in eigen hand!

Onze workshop dikke dames schilderen in Haarlem is bij uitstek geschikt als de verrassing van een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje!

Met de assistentie van onze schilderdocente leer je een opzet te maken om jouw hoogstpersoonlijke dikke dame de ruimte te gunnen!

Wij adviseren; ‘pak er een goed glas bij , situeer jezelf achter de schildersezel en ga helemaal los in de bizarre wereld van De Dikke Dames’! Heb je meer zin in een andere workshop in Haarlem?! Wij organiseren ook een workshop naaktmodel schilderen of een workshop Twerken. Als je geheel vrijblijvend contact opneemt met een van onze medewerkers, dan komen we er samen zeker uit!

De Workshop Dikke Dames Schilderen is inclusief; 
– Professionele begeleiding
– Materiaal
– Op jullie zelfgekozen dag & tijdstip te boeken!
– BTW