020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenfeest op een originele manier! Bijvoorbeeld met het bloedstollende Moorddiner in Haarlem! Wij van van GET Events bieden jou en je vriendengroep een geweldig speldiner. Maak van je vrijgezellenfeest of groepsuitstapje een gedenkwaardige dag met ons spannende Moordspel. Tussen drie dinergangen door speel je samen met je gezellige groep de huiveringwekkende spelrondes van het Moordspel in Haarlem..

Onze gedreven spelleiders heten je van harte welkom in het sfeervolle hartje van Haarlem. Op een culinaire toplocatie begint je arrangement met een feestelijk drankje. Daarna buigen jullie je samen over een raadselachtige moordzaak in Haarlem. Zitten er in je groep een paar topdetectives en lukt het om via listige verhoormethodes de mysteries van dit verrassende Moordspel te ontrafelen? Stel doortrapte en gewiekste vragen en kom zo dichter bij de ontnuchterende waarheid. Maar pas wel op, want gedurende dit Moorddiner in Haarlem is niemand te vertrouwen. Je denkt dat er een gezellige vriend of vriendin naast je zit, maar dat zou zomaar de moordenaar kunnen zijn!
Ons succesvolle Moorddiner in Haarlem is een regelrechte aanrader voor elk vrijgezellenuitje!

Moorddiner Haarlem Spelverloop 
Deze sfeervolle avond is goed begonnen, hier in onze knusse gelegenheid in Haarlem. Je zit lekker bij te kletsen en van je drankje te genieten. Plots vallen er uit het niets een paar ‘agenten’ de ruimte binnen. Deze Haarlemse rechercheurs komen met een heftige mededeling. Er is in Haarlem een brute moord gepleegd en zij zoeken deze misdadigers. Volgens hen zit de dader in het restaurant waar jij je vrijgezellenfeest houdt. Een paar van je tafelgenoten worden als verdachten aangewezen en voor verhoor meegenomen. Daarna keren zij terug aan tafel met de nodige uiterlijke aanpassingen en aankleding. Wij hebben deze verdachte figuren nog verdachter gemaakt… In diverse teams gaan jullie aan deze moordzaak werken. Het eerste team dat deze raadselachtige moord oplost wint de eervolle hoofdprijs van het Moordspel in Haarlem!

Ons Moorddiner in Haarlem is het ideale vrijgezellenfeest waarbij ongebreidelde fantasie ruim baan krijgt. Leef je lekker uit als crimineel of als deskundige inspecteur. Ons fantastische Moorddiner in Haarlem is een happening vol verrassing en sfeer.

Het Moorddiner in Haarlem is bijzonder geschikt als groepsuitje en vrijgezellenviering.
Zou je hier geen moord voor willen doen?

Moorddiner Haarlem is inclusief:
– Ervaren acteurs
– Driegangen menu
– Spelprogramma Moordspel
– Prijs voor winnende team
– Spelmaterialen Moordspel
– Zaalhuur locatie Haarlem
– BTW

Belangrijk! Bij een kleinere groep dan het minimaal aantal deelnemers, is dit event ook bij ons te boeken. Betaal voor het minimale aantal deelnemers, en dan bieden wij ons Moorddiner Haarlem aan op maat.

Nog een tip! Het Moorddiner spelen in een ander restaurant of in een andere stad? Geen probleem. Get Events levert het Moorddiner ook op maat. Het Moordspel is ook te boeken zonder diner of bijvoorbeeld op een locatie naar keuze. Raadpleeg ons gerust voor meer info.