020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Diner Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Speel ons avontuurlijke Crazy Walking Diner Game in Haarlem! Maak van je vrijgezellenfeest een viering als nooit tevoren! Leer je vrienden of vriendinnen van hun mafste kant kennen! Jouw groep wordt uitgedaagd om de meest bizarre en krankzinnige opdrachten uit te voeren in het hartje van Haarlem!

Dit unieke uitje starten we op ons meeting point in de knusse binnenstad van Haarlem. Je exclusieve en gedreven spelleider wacht je daar op. Na een warm welkom en een attractieve introductie over het spelverloop klinkt het startschot! Als je een grote groep hebt, worden er verschillende teams gevormd. De teams vechten onderling een hilarische strijd uit! Dit vrijgezellenfeest wordt lachen!

Ons Crazy Walking Diner Game spelen we in drie uitdagende spelrondes. Diverse onvoorstelbare opdrachten komen op jou en je vriendengroep af.  Knotsgekke, ludieke en onwaarschijnlijke opdrachten! Als bewijsvoering leg je de uitvoering op camera vast. Iedereen krijgt van ons een (film)camera mee op pad. Zo kan je spelleider achteraf de opdrachten beoordelen en een winnaar aanwijzen! Bovendien zijn de opnames een leuk aandenken aan jullie geweldige tijd in Haarlem!

Deze te gekke spelrondes spelen we tussen de gangen van onze gevarieerde dinergangen door. Om jullie ook zoveel mogelijk van Haarlem te laten beleven zoek je drie verschillende toprestaurants op. Zo maak je kennis met alle toonaangevende plekken van Haarlem. Zo passeer je de Grote Markt, de Botermarkt en natuurlijk de populaire Grote Hout straat. Dus tussen het spel door kom je lekker bij van je absurde avonturen en geniet je van verrukkelijke gerechten. Wij bieden ruime keus: vlees, vis of vegetarisch. Voor ieders wils wat!

Voorbeeldprogramma Crazy Dinner Game Haarlem
Onderstaande tijden zijn in overleg maar zo heb je een indicatie van het programmaverloop.
17.00 Spelronde A
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Haarlem I
18.30 Spelronde B
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Haarlem II
20.00 Spelronde C
20.45 Toetje bij Restaurant Haarlem III

In welk team zitten de meeste prettig gestoorde figuren? Wie slaagt erin om midden in Haarlem een wildvreemde te laten bulderen van het lachen? Wie krijgt een groep toeristen zo gek om de polonaise te lopen op de Grote Markt? Maak je vrijgezellenfeest compleet en boek ons Crazy Walking Diner Game en beleef ‘the real thing’!

Crazy Walking Diner Haarlem is inclusief:
* Enthousiaste spelbegeleiding
* Spelmaterialen game
* Heerlijk driegangen diner
* BTW