020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Foute Popquiz Diner in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3.5 uur
  • €55.00 p.p. (incl. BTW)

Iedereen is bekend met die nummers, zo fout als het maar kan, maar tegelijk zo lekker! Dan hebben we het over nummers die we koesteren, omdat  we er speciale herinneringen aan hebben. Nummers die je wel moet mee blèren, of je wilt of niet. De waarachtige Guilty pleasures…..

van die liedjes die stiekem bekend zijn bij iedereen, maar waar je, je voor je goede fatsoen verre van houdt, of toch niet?

Wij gaan hier iets aan doen! En zodoende hebben wij een aantal van deze liedjes bijeen geharkt voor ons ‘Foute Popquiz dinner Haarlem’

En nu kunnen jullie onbekommerd en ongegeneerd mee zingen en dansen met deze foute muziek.

Wij hebben speciaal voor jullie een privé ruimte in Haarlem afgehuurd alwaar je samen met ons volledig uit je stekker kunt gaan door hard en vals mee te schreeuwen op nummers van Abba, Spice Girls, Back Street boys en 2 Unlimited. Bereid je voor op een avond vol foute muziek, hilariteit en ongegeneerd dansen en springen op nummers die iedereen stiekem kent!

Onze Foute Popquiz Spelleider zal jullie warm onthalen en hoogstpersoonlijk door de diverse spelrondes sleuren. In teams gaan jullie vervolgens de strijd aan.  Want nu wordt wereldkundig gemaakt wie echt de meeste foute muziek kent en welk team zich het meest onderscheidt in zang en dans.  Denk er aan; muziek is oorlog(!) 

Ga er voor en zet deze knotsgekke avond in je agenda. Laat je onderdompelen in een zee van Foute nummers tijdens ons Foute Popquiz Diner in Haarlem.   

Wij gaan jullie, tussen de rondes door van onze Foute Popquiz, verwennen met een culinair hoogstandje te weten een heerlijk driegangendiner. Natuurlijk kun je dan kiezen tussen een vleesmenu, een vismaaltijd of een vegetarisch alternatief. Is er sprake van andere dieetwensen, dan kunnen wij je daar bij ook van dienst zijn. Wij willen de zekerheid dat iedereen gaat genieten tijdens deze bijzondere avond. Wij geven je op een briefje dat niemand met honger naar huis gaat! Erewoord!

De smaak te pakken van al die foute liedjes?! Beter; want we bevinden ons op loopafstand van hartje Haarlem! Laat het eten je goed smaken en zing en dans dat het een aard  is gedurende ons Foute Popquiz diner Haarlem.  Fouter verzin je het niet!

Onze foute Popquiz is inclusief:
-Quizmaster
-Driegangendiner
-Prijs voor het winnende team
-Spelmaterialen
-Zaalhuur
-BTW