020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Minute to Win it Speldiner Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3.5 uur
  • €60.00 p.p. (incl. BTW)

Wij hebben hier een vrijgezellenfeestje om nooit meer te vergeten; namelijk ons MINUTE TO WIN IT DINERSPEL in Haarlem. Hierbij doen wij een beroep op al jullie ‘skills’! Wees er op voorbereid dat we het spel spelen op het scherpst van de snede!

Iedereen gereed voor een waanzinnig groepsuitje in Haarlem?! Boek dan snel voor dit hilarische evenement!

Wij introduceren met dit vrijgezellenuitje een onvoorstelbare mix van gekke opdrachten, maffe momenten en lekker eten. Geloof het of niet; maar tussen de actieve spelrondes door gaan we jullie verwennen met een heerlijk driegangenmenu.  

Je zult merken dat dit Minute to Win it Speldiner  bijzonder actief is en zelfs zo nu en dan zenuwslopend. Dit alles is afgeleid van het uiterst populaire Amerikaanse tv format en kent een veelheid aan diverse opdrachten, raadsels en behendigheidsspelen.
De overeenkomst tussen al deze verschillende onderdelen is dat ze binnen de minuut moeten worden voltooid. Zo wordt er niet alleen behendigheid van jullie verwacht, maar tevens tactisch inzicht en intelligentie. En wat te denken van ’teambuilding’ Ook niet geheel onbelangrijk bij dit speldiner!

Wij hebben met dit Speldiner een perfect evenement om te spelen tijdens jullie vrijgezellenfeest, vrienden/vriendinnenuitje, verjaardag of familiefeest in Haarlem.

Dit Minute to Win it is gewoon een sensationeel groepsgebeuren!

Minute to Win it  Spelverloop
Het speldiner start met de formatie van de verschillende teams. Op het moment dat de teams zijn samengesteld is het ‘Ready to rumble’ De strijd kan beginnen!

Als een tornado vliegen jullie de opdrachten om de oren! Er is voor elk wat wils: behendigheidsspelen, breinbrekers en de regelrechte instinkers! Dus ‘be prepared’ en maak je borst maar nat!

Wij verrassen jullie tussen al dit spelgeweld op een verrukkelijk driegangendiner.  Dus relax eventjes en laad je op voor de komende spelronde!

Als de rook is opgetrokken, nadat alle spellen zijn afgerond, wordt het duidelijk welk team de hoofdprijs mag incasseren en welke teams  het net niet gered hebben.

Een ieder die ‘lekkere trek’ heeft in een knotsgek dagje Haarlem adviseren wij van om zo snel mogelijk dit MINUTE TO WIN DINERSPEL te boeken!

Hebben jullie trek in dit Spelprogramma, maar doen jullie dat liever in een andere stad dan Haarlem? Gaan we voor je regelen! Wij organiseren dit Minute to Win it Speldiner door het ganse land. Zowel kleine als grote groepen zijn geschikt voor dit Minute to Win it Speldiner. Desgewenst kan dit spel ook in een andere taal bijvoorbeeld het Engels of Duits worden gedaan. 

Je kunt natuurlijk volkomen vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers.

Dit Minute to Win it Speldiner is inclusief;
-Quizmaster
-Zaalhuur
-Driegangendiner
-Spelmaterialen
-Prijs voor het winnende team
-BTW