020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maak je eigen Videoclip in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €40,00 p.p. (incl. BTW)

Bij dit vrijgezellenfeestje kunnen we zonder overdrijven spreken van een enorm succes! Alle bestanddelen voor een succesvol bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest zijn hier ruimschoots aanwezig! Haarlem ‘rocks’!

Jullie te maken videoclip kan gewijd zijn aan het lievelingsnummer van de betreffende vrijgezel. Gaat het om een bedrijfsuitje, dan heb je de mogelijkheid om het lijflied van de firma in je videoclip een plek te geven. Of desgewenst een ander toepasselijk iets. Wat betreft beeld en muziek zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt met onze Maak je Eigen Videoclip in Haarlem.

Wij hebben speciaal een cameraman ingehuurd om jullie wegwijs te maken bij ’the making of’ van jullie eigen muziekclip. Tijdens onze Workshop ‘Maak je Eigen Videoclip’ beginnen we met het verzinnen van een storyboard en een verhaallijn geheel naar jullie wens. In nauwe samenwerking met onze cameraman realiseren we een spannende choreografie die jullie natuurlijk uitgebreid kunnen oefenen. je zult zien dat dit de lachspieren al behoorlijk in beweging zet!

Kies een favoriet nummer. En dan boeit het niet wat; Old School( David Bowie, Madonna.) of iets eigentijds, of iets Nederlandstalig bijvoorbeeld van Borsato, Guus Meeuwis of wie dan ook. Jij vraagt; wij van draaien! Alles kan tijdens dit vrijgezellenfeestje in Haarlem!

Onze cameraman heeft verkleedspullen en passende  attributen voor jullie. Dus kunnen jullie je kleden geheel in de geest van het verhaal. Al je fantasie, inspiratie en creativiteit kun je inzetten met deze workshop ‘Maak je Eigen Videoclip in Haarlem’.

Vanzelfsprekend is er het moment dat je gaat nagenieten van het eindresultaat. Wij nemen niet alleen de videoclip op. Ook de editing nemen wij voor onze rekening. Daarbij krijg je van ons de garantie dat wij jouw eigen videoclip zullen toesturen.

het zal je duidelijk zijn ‘maak je eigen videoclip’ leent zich bij uitstek  voor een vrijgezellenfeest, vriendinnenuitje of ieder ander denkbaar bijzonder groepsuitje in het Haarlem.

Maak je eigen Videoclip Haarlem is inclusief:
-Professionele cameraman/choreograaf.
-Montage en editing.
-Studiohuur locatie Haarlem
-Garantie op  onvergetelijk en bijzonder uitje.
-BTW