020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Speldiner Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Beleef samen met je vriendengroep het Hou van Holland Speldiner in Haarlem. Wij bieden een ideale combi van smakelijk eten en een hilarisch spel! Met dit Speldiner in Haarlem gaan jullie gegarandeerd een paar gezellige en sfeervolle uurtjes tegemoet. Vier je vrijgezellenfeest met dit onvergetelijke groepsuitje in Haarlem!

Hou van Holland Speldiner Haarlem
Je voelt je meteen thuis, hier in een van de beste restaurants in Haarlem. Onze enthousiaste en geestige Quizmaster wacht je op om dit geweldige arrangement in te luiden! Na het doorgeven van je gerechtkeuze, gaat onze goedlachse Quizmaster het Hou van Holland Spel inleiden. Met deze attractieve uitleg word je voorbereid op het spannende Hou van Holland Spel in Haarlem.

We delen je gezelschap op in fanatieke teams. Bij dit sublieme vrijgezellenfeest wordt het beste in jezelf omhoog gehaald. In dit Haarlemse festijn van goede en fouten antwoorden wordt er heel wat afgelachen en plezier gemaakt. Tijdens de vele gevarieerde spelrondes wordt je kennis over dit kleine kikkerlandje flink getest. Je algemene kennis, feitenkennis en muzikale kennis worden origineel op de proef gesteld. Ook de uitbeeldingskwaliteiten van jou en je teamgenoten wordt uitgedaagd!

Het Hou van Holland Speldiner in Haarlem speel je tussen de verrukkelijke menugangen door. Bij dit topevent komt niemand tekort en geniet iedereen met volle teugen. Ook eventuele vegetariërs of andere specifieke eters komen in ons knusse restaurant aan hun trekken.

Wie de meeste punten behaald is het winnende team! Behalve eeuwige roem ontvangen de winnaars ook een eervol prijsje… Beleef het Hou van Holland Spel in Haarlem en geniet!

Het onvergetelijke Hou van Holland Speldiner in Haarlem is de ultieme invulling voor je vrijgezellenfeest of ander gezelschapsuitje!

Inclusief:
– Sympathieke en kundige Quizmaster
– Gevarieerd en uitgebreid driegangen diner
– Spelmaterialen Hou van Holland Spel
– Prijs voor de winnaars
– BTW

Tip! Ons Hou van Holland Speldiner wordt niet enkel in Haarlem gehouden, maar in heel Nederland. Heb je een voorkeur voor een andere speelstad of locatie, we horen het graag. Je kunt ons per telefoon of per mail bereiken. Onze sympathieke medewerkers geven je graag meer informatie. Of vraag naar een offerte op maat!

Tip! Zoek je een ander fantastisch speldiner? Ons aanbod is uitgebreid en gevarieerd. Wij hebben legio dinnergames zoals; het Popquizdiner, het Moorddiner of andere unieke speldiners!