020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Escape the City Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25,00 p.p. (incl. BTW)

Hebben we te maken met heuse speurneuzen?! In dat geval zit je goed met ons ESCAPE THE CITY HAARLEM. Wees voorbereid en scherp, want er is namelijk een geldschat verborgen in de Haarlemse binnenstad. Maar kijk uit! Time is money! In dit geval heb je te maken met meerdere tegenstanders. Want zowel de politie als de Haarlemse maffia hebben je op de korrel! Het is een bloedstollende speurtocht die dwars door de Haarlemse binnenstad trekt!

Het speurwerk voert je door nauwe steegjes, verborgen plekken en overvolle pleinen. Alles wordt ingezet om je opponenten op afstand te houden. Als iedere miniseconde ‘counts’ en de tijd genadeloos door tikt!

Onze spelbegeleiders geven jullie een briefing bij aankomst. Jullie worden door hen op de hoogte gesteld over de recente ontwikkelingen. En natuurlijk op welke manier jullie deze citygame het best kunnen starten. We zullen jullie opdelen in teams. Iedere groep krijgt een mysterieus koffertje mee en een serie geheimzinnige codes. Genoemde codes dienen te worden gekraakt alvorens de toegang te forceren tot het binnenste van het koffertje. 

Lukt het jullie team om de codes te kraken en het koffertje te forceren?! Maak je dan maar klaar voor een middag gevuld met breinkrakers, instinkers, en verrassend goed verborgen plekken in de Haarlemse binnenstad.

Het Escape the City Spel zit ‘nokkievol’  spanning  in de Haarlemse binnenstad!  

ESCAPE THE CITY HAARLEM SPELVERLOOP
Mr X( jullie spelleider.) staat jullie al op te wachten op ons meeting point in hartje Haarlem. Direct na de kennismaking gaat mr X jullie team wegwijs maken in de bizarre wereld van de gestolen miljoenen. Dompel je zelf onder in de Haarlemse binnenstad en tracht de losse eindjes aan elkaar te koppelen! 

Dit spelprogramma bestaat uit meerdere missies ( puzzelen, cryptische opdrachten, codes kraken en raadsels oplossen.) Iedere verwijzing brengt je naar een andere opdracht, net zolang tot je bij de gestolen miljoenen bent aangeland. De verrassende wendingen en plots duiken achter elkaar op. Maar er bestaat een speciale noodlijn voor het geval dat je vast komt te zitten. Wees er wel zuinig mee, want je verzamelt zo wel strafminuten! Dus, dat risico is aan jou! Maar verliezen van het andere team is natuurlijk geen optie!

Het Escape the city spel is stoer en lekker sportief. Maar ook je puzzelspieren worden aangesproken. En wat te denken van de teambuilding door de samenwerking

Mr X voorziet jullie na deze slopende race van een welverdiend drankje. Vervolgens doen we de prijsuitreiking en maken we de naam van het winnende team wereldkundig! 

ESCAPE THE CITY SPEL IN HAARLEM is inclusief:
-Ervaren spelbegeleider
-Diverse originele spelmaterialen
-1 consumptie per deelnemer
-Sfeervolle prijsuitreiking
-Prijs voor de winnaar
-BTW