020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma in Haarlem

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Op afstand het meest opwindende groepsuitje in Haarlem is met stip Vijftig Tinten Grijs. Geknipt voor jullie vrijgezellentuitje!

Tijdens onze Vijftig Tinten Grijs spelprogramma onderga je het relaas van Anastasia Steel. Je wordt geacht allerlei gedurfde en ondeugende opdrachten te volbrengen en intussen volg je een speciale route door de binnenstad van Haarlem. 

Het startsein klinkt op ons meeting point in hartje Haarlem.  Niemand minder dan onze eigen ‘Cristian Grey'( spelbegeleider/begeleidster.) staat gereed om jullie helemaal bij te praten omtrent dit ondeugende spelprogramma. Er duikt een contract op tafel, die alle leden van de groep van hun handtekening  voorzien. vervolgens start het aftellen en duik je met je team Haarlem in om ‘VIJFTIG TINTEN GRIJS CITYGAME’ in realiteit te brengen.

Goed bepakt en bezakt met sexy voorwerpen en kinky attributen gaat het loos. Genoemde spannende attributen krijg je van je spelbegeleider en gaandeweg het spel zal je merken wanneer ze van pas komen. Al in de stemming?! 

Meerdere  typische  Haarlemse locaties zul je tegenkomen terwijl je bezig met je opdrachten te volbrengen. Op die manier ben je lekker bezig en sportief aan de gang en maak je kennis met het prachtige Haarlem.

Aan het eind en onder het genot van een lekker drankje zal onze spelbegeleider de antwoorden en de opdrachten nakijken. De pinten van de verschillende teams worden geteld. En we hebben een winnaar! Applaus!

Waarom het Vijftig Tinten Grijs Vrijgezellenfeestje?
Alle remmen los. Nu krijg je de kans om helemaal ‘loco’ te gaan met je vriendinnen. De hilariteit en de absolute lol scoren hoog bij dit VIJFTIG TINTEN GRIJS HAARLEM.  Al met al loop je de kans op een onvergetelijk uitje met knotsgekke opdrachten in hartje Haarlem.

Je kunt dit spelprogramma boeken op de datum en tijdstip die jou het best uitkomt. Geef je de voorkeur aan een volledige invulling van je  vrijgezellenfeestje in Haarlem, dan kun je ook nog ons een van onze Foute Dinerspellen erbij boeken en natuurlijk is het ook mogelijk en lunch, brunch of ander diner te combineren met dit knotsgekke spelprogramma.

Het Vijftig Tinten Grijs Spelprogramma is inclusief;
-Enthousiaste spelbegeleider/spelbegeleidster
-Prijsuitreiking inclusief consumptie per persoon
-Prijs voor het beste team
-Bijzondere spelmaterialen.
-BTW